Dollwaucag
Home
Advertisement
Home
People-Blogs
머위대 - 한 가지 채소 요리 | Back to the Basic | Macrobiotic | vegan cooking | 기본요리 | 초보요리 | 쉬운요리
머위대 - 한 가지 채소 요리 | Back to the Basic | Macrobiotic | vegan cooking | 기본요리 | 초보요리 | 쉬운요리
Admin
July 22, 2019
머위대는 칼슘, 철, 인과 같은 무기질이 풍부한 여름철 채소입니다.
머위대는 고를 때 줄기가 탱탱하고 탄력있는 것으로 골라서 손질을 하는데,
끓는 물에 데친 다음 껍질을 벗깁니다.
껍질을 벗길 때 물에 넣어 두고 까면 손이 까매지는 것을 방지할 수 있어요.
두께가 가는 쪽부터 벗겨 내겨 가면 잘 벗겨집니다.
* 머위대 상세설명과 레시피 알아보기
마크로비오틱,이양지,식생활지도사,한국마크로비오틱협회,건강식,채식,비건,자연식,치유식,제철음식,채소,음식,자격증,채식베이킹클래스,메뉴개발,오가닉,친환경,판교요리교실,분당쿠킹클래스,macrobiotic,マクロビオティック,
Post a Comment
0 Comments
Popular Videos
#Part -5 | Flash Back | Time of eleven | in Rafiqul Islam College | Batch 2017 | Session 2015 - 2016
September 17, 2019
Gadha Yudham fight was shot extraordinarily & it is today's generation movie | Action King Arjun
August 13, 2019
Model Rebecca dress presentation agency Brima.d
May 25, 2019
Baby Chick's Guide to Safely Storing Breastmilk Featuring nanobébé
October 15, 2019
How to hire someone on Fiverr? How you can give the order on Fiverr
August 04, 2019
Free Shipping High Quality 100% Remy Human Hair Extensions Fluffy Tight Afro Kinky Hair Bulk
July 30, 2019
How to Crack IAS in First Attempt: Strategy by Srushti Jayant Deshmukh - 5th Rank IAS Topper 2018
May 24, 2019
Archive
December 2019
3235
November 2019
4038
October 2019
3146
September 2019
3669
August 2019
4002
July 2019
2710
June 2019
2733
May 2019
2889
April 2019
647
0 Comments