Advertisement

Puterea dragostei - Mariana si Andreea, conflict de nedescris! Zambetul lui Livian o va linisti?

Puterea dragostei - Mariana si Andreea, conflict de nedescris! Zambetul lui Livian o va linisti? Puterea dragostei (17.07.2019) - Mariana si Andreea, conflict de nedescris! Zambetul lui Livian o va linisti?
Luni - vineri, de la 11:00 si 17:00, Sambata, de la 15:30, numai la Kanal D!
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 8 fete și 8 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea ***. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".

power of love,sezonul 2,andreea mantea,show matrimonial,tradati in tragoste,puterea iubirii,casa dragostei,te vreau langa mine,insula iubirii,Puterea dragostei (17.07.2019),Dar ma dezbraci,Rusu trimite mesaje in casa fetelor!,Sa fie Mariana fata inimii lui?,Pe cine vor fetele sa cheme in camera rosie?,Baietii vor ghici?,Mariana si Andreea,conflict de nedescris!,Zambetul lui Livian o va linisti?,

Post a Comment

0 Comments