Advertisement

Andreea incearca sa faca pace intre Ella si Jador! Jador: 'Ella, tu ai facut cu el, tot!'

Andreea incearca sa faca pace intre Ella si Jador! Jador: 'Ella, tu ai facut cu el, tot!' Andreea incearca sa faca pace intre Ella si Jador! Jador: "Ella, tu ai facut cu el, tot!"
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Andreea incearca sa faca pace intre Ella si Jador!,Jador:,tu ai facut cu el,tot!,RICARDO A EXPLODAT!,Marius s-a apropiat suspect de mult de Manuela!,pus la zid in urma actiunilor sale,Fetele,plan secret!,Jador,Puterea dragostei (24.10.2019),A povestit cum a fost prima seara impreuna!,Ricardo,Se pun tunurile pe rivali,Ella are acordul lui Culita de a spune tot ce s-a intamplat intre ei?,influentat de Bogdan in deciziile ce o privesc pe Ella?,

Post a Comment

0 Comments