Advertisement

39 ASTONISHING LIFE HACKS EN DIYS HEBT GEEN IDEEËN OVER

39 ASTONISHING LIFE HACKS EN DIYS HEBT GEEN IDEEËN OVER GEWELDIGE AMBACHTEN EN IDEEËN VOOR VOLWASSENEN

Wetenschapsexperimenten zijn een erg coole keuze om een ​​saaie avond met plezier door te brengen! Trouwens, voor alle experimenten die we delen zijn geen speciale vaardigheden of dure tools vereist. Het eerste experiment dat we delen, werd de laatste tijd viraal en je zou het absoluut moeten proberen om je beste vrienden te verbazen! Je hebt de volgende benodigdheden nodig: azijn, een glas, een ei, ahornsiroop. Ten eerste heb je een glas met azijn nodig. Leg er een ei in en laat het een dag staan. Resultaat: een ei is groter en doorzichtig geworden. De volgende stap is om een ​​ei in een glas vol ahornsiroop te plaatsen en 1 dag te wachten. Het ei zal krimpen. Plaats daarna hetzelfde ei in een glas met water, je kunt ook wat kleurstof toevoegen. En wacht nog een dag. Het resultaat zal je verbazen!
Bekijk deze video en leer hoe u een afbeelding op een kaars kunt overbrengen. Het is een coole manier om een ​​goedkoop gepersonaliseerd cadeau voor je vrienden te maken. Teken een afbeelding op een stuk papier. Bedek het met een tissue. Knip de afbeelding uit en plaats deze op de kaars en dek af met vetvrij papier. Zet de afbeelding vast met verftape en blaas er enkele minuten hete lucht op met een haardroger of een hittepistool. Verwijder voorzichtig het vetvrij papier. Een mooi geschenk is klaar!
Wist je dat je thuis kristallen kunt kweken? Neem een ​​pot en giet water met zout erin. Voeg eventueel kleurstof toe en roer goed. Bevestig garen op het potlood en plaats garen erin. Verlof gedurende 20 dagen. U zult het resultaat geweldig vinden! Je kunt deze kristallen maken om een ​​hele sieradencollectie te maken.
Ik wed dat je niet wist dat je veel nuttige ambachten kunt maken van snijplanken!

Timestamps:
00:53 Zoutkristallen
01:23 Experimenten met eieren
03:58 X-vormige tijdschriftenhouder
08:28 Kaarsen met handgemaakte prints
09:57 DIY telefoonhoesje

--------------------------------------------
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound:

5 Minuten Knutselen,5-minuten ambachten,doe-het-zelf,doe het zelf,knutselen,5 minuten ambacht,life-hacks,nuttige dingen,DHZ projecten,DHZ activiteiten,Handgemaakt,trucs,tips,Tutorial,hoe,wetenschapsexperimenten,wetenschap,experimenten,wetenschapstricks,goocheltrucs,ei,eieren,woondecoratie,snijplank,knutselideeën,upcycling,recycleren knutselen,gemakkelijke knutselen,diy knutselen,snijplank knutselen,

Post a Comment

0 Comments